Kumluca Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Vizyon: "Sevgi, saygı ve güven ortamında, " başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu " ile "mükemmel" e ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişim içinde olmaktır. Okulumuzda eğitim-öğretim gören öğrencilerin evde, okulda ve toplumun diğer alanlarında mümkün olduğunda bağımsız işlerde bulunabilmelerini sağlayacak bilgi ve becerileri kazanabilmelerini sağlamak.

Misyon: "Kendi Kendine Yetebilen Bireyler Yetiştiren Bir Okul Olmak." Okulumuzun misyonu için aşağıdaki maddeleri sıralayabiliriz; • Türk milli eğitimin temel amaçları ile özel eğitimin amaçları doğrultusunda bireylere eğitim ve öğretim vermek. • 1. ve 2. Kademe orta ağır zihinsel yetersizliği olan bireyler ile otizm özelliği gösteren bireylerin(orta ağır ), özel eğitim müfredatları çerçevesinde, akademik, sosyal, bilişsel, psikomotor, kişisel ve toplumsal becerilerde gelişmelerini sağlayarak bağımsızlığını elde edebilen bireyler haline gelmesini sağlamak. • Bir üst kademeye geçecek olan öğrencilerimizin ön koşul becerilerinin de olabildiğince geliştirilmesini sağlayarak üst kademeye hazır hale gelmelerini sağlamak. • Özel eğitime muhtaç bireylerin ailelerine gerekli danışmanlık hizmetlerini vermek. • Toplum ile özel eğitime muhtaç bireylerin bütünleşmesini sağlamak.

Başarılar:

Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİLER TAŞIMALIDIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(242)8878949

WEB - https://kumlucaozelegitimuygulamaokulu2k.meb.k12.tr

Adres - SARIKAVAK MAH. SARIKAVAK SK. NO35 KUMLUCA / ANTALYA

Öğretim Şekli :GÜNDÜZLÜ

Yerleşim Yeri - KUMLUCANIN SARIKAVAK MAHALLESİ

Adres - SARIKAVAK MAH. SARIKAVAK SK. NO35 KUMLUCA / ANTALYA

Ulaşım GÜNDE 3 DEFA DOLMUŞ SEFERİ VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık KUMLUCA İLÇESİNE 5 KM UZAKLIKTA.